Recept från Zeta. Skinkschnitzelmedtapenade

Skinkschnitzel med tapenade och soltorkade tomater

Njut av lättlagad skinkschnitzel till middag! Tillsammans med soltorkade tomater, tapenade och kapris blir detta en oslagbar varmrätt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Till servering
  • Zeta Pasta eller potatis
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Banka ut, salta och peppra skivor av skinkschnitzel eller skinkstek.

Lägg Zeta Tapenade Classica på några skivor och Zeta Strimlade Soltorkade Tomater på de andra.

Rulla ihop och fäst med tandpetare.

Bryn rulladerna runt om i lite olivolja.

Lägg dem i en ugnsfast form.

Skölj ur stekpannan med lite vin eller buljong.

Tillsätt kapris.

Häll kaprisskyn över rulladerna.

Efterstek i ugn i 200 grader, 15–20 minuter.

Jättegott till kokt potatis eller pasta.

 

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.