Zucchinifrittata med parmesan, kapris och Serranoskinka

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Har du inga idéer till middag – gör en frittata! Här med krämig mascarpone, salt kapris och frisk spänstig zucchini. Smart vardagsmat som är plånboksvänlig och passar hela familjen.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor
6
salladslökar
8
ägg
500 g
zucchini
1 kvist
cocktailtomater
Till servering
färsk basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Ann-Kristin Stigsdotter

Lätt att tillaga. Nyttiga och näringsrika produkter. Receptet kan varieras med andra grönsaker och ingredienser.
Många av ingredienserna har jag redan hemma.
Sist men inte minst ett snabblagat recept. Toppen!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar