Spetskål med krämig fetaost och nötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

25min 11 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Har du aldrig ätit ugnsbakad spetskål tidigare så måste du testa det här receptet! De krispiga kålbladen i kombination med den krämiga fetaoströran är en oslagbar kombination. Dessutom ger friterad kapris och härligt rostade nötter det där lilla extra goda som gör att du måste laga receptet igen och igen. Passar till grillat, både fisk och kött, men är också en god vegetarisk rätt på egen hand.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
spetskål
salt
nymalen svartpeppar
1 frp
1 frp
2
vitlöksklyftor
1
citron, zest och juice
1 dl
hasselnötter

Gör så här

Tips!

Kålen går också jättebra att grilla på utegrillen, håll koll på färgen och konsistensen för att se när den är klar.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett