Olivoljedipp med örter

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

5min 7 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Den här olivoljedippen blev, vi på Zetas provkök, serverade i New York på en italiensk restaurang. Personalen berättade att dippen är anledningen till att många av deras gäster blir stammisar. Det kan vi förstå- den är enkel att göra och fantastiskt god! Passar perfekt med ett glas rött vin en höstkväll eller till en immande kall dryck en varm sommardag. Egentligen passar den närsomhelst och gärna i goda vänners sällskap. Bara gör den!

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

1
vitlöksklyfta
1/2 tsk
salt
nymald svartpeppar
1 dl
färska finhackade kryddor exempelvis timjan, oregano, rosmarin, basilika
Tillbehör
gott surdegsbröd

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lovisa

Hej, kan man göra den i förväg o ha i kylen tills man ska servera? Tänkte ha den med lite bröd innan huvudrätt.

Anna Mellberg

Hej Lovisa! Olivolja ändrar konsistens (den stelnar lite) i kyla, så bäst är att inte förvara den i kylskåp. Men det går ju bra att förbereda dippen 30-40 minuter innan servering. Lycka till- dippen är supergod- bra val! Hälsningar Anna på Zeta

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett