Chokladbräck med parmesankrisp

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Det kanske kan tyckas märkligt att strössla parmesanost över choklad men saken är att kombinationen salt ost tillsammans med söt choklad är magisk.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

200 g
mörk choklad 70 % av fin kvalitet
1/2 dl
sötmandel eller hasselnötter
1/2 dl
pistagenötter
1/2 dl
torkade tranbär
2 msk
finhackade aprikoser
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Siv

Hur många räcker det till? 4, 6, 8? Om man har fler tilltugg kanske halva satsen räcker för 4?

Anna Mellberg

Hej Siv! Det beror lite på hur stora bitar du bryter chokladen i. Men jag skulle nog säga 4-6 port. Lycka till i köket önskar Anna på Zeta

Christina Myhrman

Vad lägger man alla fina ingredienserna på? Bröd eller kex?
Tacksam för snabbt svar skall ha Tomtetennis idag!
Glad Lucia

Anna Mellberg

Hej Christina! Du smälter chokladen och garnerar den med övriga ingredienser. När chokladen stelnar bryter du den i bitar och äter som julgodis. Jättegott! Det finns fina instruktioner i receptet att följa. Hoppas att du fick en stämningsfull Lucia- God Jul och Gott Nytt År önskar vännerna på Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco