Chokladbräck med parmesankrisp

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Det kanske kan tyckas märkligt att strössla parmesanost över choklad men saken är att kombinationen salt ost tillsammans med söt choklad är magisk.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

200 g
mörk choklad 70 % av fin kvalitet
1/2 dl
sötmandel eller hasselnötter
1/2 dl
pistagenötter
1/2 dl
torkade tranbär
2 msk
finhackade aprikoser
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Christina Myhrman

Vad lägger man alla fina ingredienserna på? Bröd eller kex?
Tacksam för snabbt svar skall ha Tomtetennis idag!
Glad Lucia

Anna Mellberg

Hej Christina! Du smälter chokladen och garnerar den med övriga ingredienser. När chokladen stelnar bryter du den i bitar och äter som julgodis. Jättegott! Det finns fina instruktioner i receptet att följa. Hoppas att du fick en stämningsfull Lucia- God Jul och Gott Nytt År önskar vännerna på Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja