Chokladbräck med parmesankrisp

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Det kanske kan tyckas märkligt att strössla parmesanost över choklad men saken är att kombinationen salt ost tillsammans med söt choklad är magisk.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

200 g
mörk choklad 70 % av fin kvalitet
1/2 dl
sötmandel eller hasselnötter
1/2 dl
pistagenötter
1/2 dl
torkade tranbär
2 msk
finhackade aprikoser
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tyckte du om receptet?

6 kommentarer

Lämna ett svar till Ingela Avbryt svar

Ingela

Vad rekommenderas att dricka till parmesancholadbräcken

Anna Mellberg

Hej Ingela! Alkoholfri glögg passar alldeles utmärkt! Hälsningar från vännerna på Zeta

Siv

Hur många räcker det till? 4, 6, 8? Om man har fler tilltugg kanske halva satsen räcker för 4?

Anna Mellberg

Hej Siv! Det beror lite på hur stora bitar du bryter chokladen i. Men jag skulle nog säga 4-6 port. Lycka till i köket önskar Anna på Zeta

Christina Myhrman

Vad lägger man alla fina ingredienserna på? Bröd eller kex?
Tacksam för snabbt svar skall ha Tomtetennis idag!
Glad Lucia

Anna Mellberg

Hej Christina! Du smälter chokladen och garnerar den med övriga ingredienser. När chokladen stelnar bryter du den i bitar och äter som julgodis. Jättegott! Det finns fina instruktioner i receptet att följa. Hoppas att du fick en stämningsfull Lucia- God Jul och Gott Nytt År önskar vännerna på Zeta