Nykokt färsk majs med tre toppings

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1 ingredienser

När det är säsong för färsk majs är det bara att gå all in i frossandet! De här söta, krispiga och snygga grönsakerna är underbart goda och perfekta att variera med olika toppings. Här är tre förslag som vi älskar!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
majskolvar
Het majonnäs med Grana Padano
2
äggulor
2 tsk
dijonsenap
1 dl
salt
nymalen svartpeppar
1 tsk
chiliflakes
2 1/2 dl
flingsalt
Pesto piccante och Grana padano
flingsalt
nymald svartpeppar
2 1/2 dl
1
citron, citronsaften
Örtsmör med fetaost
citronzest
1/2 dl
basilika finhackad
1/2 dl
bladpersilja, finhackad
1/2 frp
flingsalt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Det går lika bra att grilla majsen och toppa med valfri topping.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...