Nykokt färsk majs med tre toppings

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

När det är säsong för färsk majs är det bara att gå all in i frossandet! De här söta, krispiga och snygga grönsakerna är underbart goda och perfekta att variera med olika toppings. Här är tre förslag som vi älskar!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
majskolvar
Het majonnäs med Grana Padano
2
äggulor
2 tsk
dijonsenap
1 dl
salt
nymalen svartpeppar
1 tsk
chiliflakes
2 1/2 dl
flingsalt
Pesto piccante och Grana padano
flingsalt
nymald svartpeppar
2 1/2 dl
1
citron, citronsaften
Örtsmör med fetaost
citronzest
1/2 dl
basilika finhackad
1/2 dl
bladpersilja, finhackad
1/2 frp
flingsalt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Det går lika bra att grilla majsen och toppa med valfri topping.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Tack!