Polpette med aubergine och fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

1tim 45min

Krispiga vegetariska polpette fyllda med goda smaker. Ät dem som förrätt eller varmrätt med en sallad och kanske lite vispad ricotta eller en god tomatsås vid sidan om. Rätten tar lite tid men den mesta av tiden är ugnstid så går fint att göra något annat under tiden.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
aubergine
2 frp
1
ägg
1/2 kruka
basilika
1/2 kruka
mynta
citronzest
1 dl
panko
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Tack!

Recept från kategorier