Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

2tim 20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Långbakade eller semitorkade tomater som de också brukar kallas är smakrika och extra söta eftersom så mycket av vattnet dunstar bort i ugnen. Gör gärna en extra sats och servera som antipasti eller i en sallad tillsammans med mozzarella.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
cocktailtomter
1 tsk
strösocker
1 tsk
salt
2 dl
pastavatten
3
vitlöksklyftor
1 tsk
sambal oelek
1/2 dl
bladpersilja, hackad
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
Tack!