Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2tim 20min 11 ingredienser

Långbakade eller semitorkade tomater som de också brukar kallas är smakrika och extra söta eftersom så mycket av vattnet dunstar bort i ugnen. Gör gärna en extra sats och servera som antipasti eller i en sallad tillsammans med mozzarella.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
cocktailtomter
1 tsk
strösocker
1 tsk
salt
2 dl
pastavatten
3
vitlöksklyftor
1 tsk
sambal oelek
1/2 dl
bladpersilja, hackad
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja