Smaksatta popcorn

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 2 ingredienser

Att äta en skål med varma popcorn en gråmulen vardagskväll framför favorit tv-serien passar lika bra som att poppa till mingelfesten en lördag. Nu har vi kryddat popcornen med våra favoritsmaker, tryffel, citron eller chili. Vi blev så nöjda över resultatet att det poppas popcorn lite nu och då här på kontoret. Ta fram kastrullen, poppa och hitta din egen smakfavorit!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
popcorn
3 msk
Citron och svartpeppar
1 tsk
gurkmeja
salt
nymalen svartpeppar
Chili, vitlök och parmesan
1
vitlöksklyfta, krossad
1 tsk
salt
2 tsk
paprikapulver
Tryffel och parmesan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...