Smaksatta popcorn

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

10min 2 ingredienser

Att äta en skål med varma popcorn en gråmulen vardagskväll framför favorit tv-serien passar lika bra som att poppa till mingelfesten en lördag. Nu har vi kryddat popcornen med våra favoritsmaker, tryffel, citron eller chili. Vi blev så nöjda över resultatet att det poppas popcorn lite nu och då här på kontoret. Ta fram kastrullen, poppa och hitta din egen smakfavorit!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
popcorn
3 msk
Citron och svartpeppar
1 tsk
gurkmeja
salt
nymalen svartpeppar
Chili, vitlök och parmesan
1
vitlöksklyfta, krossad
1 tsk
salt
2 tsk
paprikapulver
Tryffel och parmesan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco