Smaksatta popcorn

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 2 ingredienser

Att äta en skål med varma popcorn en gråmulen vardagskväll framför favorit tv-serien passar lika bra som att poppa till mingelfesten en lördag. Nu har vi kryddat popcornen med våra favoritsmaker, tryffel, citron eller chili. Vi blev så nöjda över resultatet att det poppas popcorn lite nu och då här på kontoret. Ta fram kastrullen, poppa och hitta din egen smakfavorit!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
popcorn
3 msk
Citron och svartpeppar
1 tsk
gurkmeja
salt
nymalen svartpeppar
Chili, vitlök och parmesan
1
vitlöksklyfta, krossad
1 tsk
salt
2 tsk
paprikapulver
Tryffel och parmesan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja