Pasta Rigatini Quadri med brysselkål och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tycker du?

20min

Kålsäsong betyder smakrika, billiga pastarätter som går snabbt att laga. Chili, vitlök och sardeller är en ypperlig bas till ”vegetariska” rätter och i södra Italien börjar man ofta matlagningen med just den smakblandningen. Pastasorten Rigatini Quadri har bra tuggmotstånd och gör sig fint i en krämig sås som denna. För att lyxa till det; toppa med smulad gorgonzola.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
färska brysselkål
3
vitlöksklyftor
1
nypa peperoncini
2 dl
1
citron, zest och juice
1 dl
valnötter

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
Tack!

Recept från kategorier