Vaniljglass med jordgubbar och citronolivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

15min 4 ingredienser

Världens snabbaste och enklaste efterrätt! Vi på Zetas provkök blir lika positivt överraskade varje gång vi äter olivolja ringlad över glass. Hur kan något så snabbt och enkelt kännas så lyxigt? Nu när vi börjat använda Zetas olivolja med citronsmak får vi sött och fräsht i samma munsbit. Så gott!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
jordgubbar
1 frp
vaniljglass
1
citron, zest

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Solveig

Oväntat gott, snabbt och lättlagat

Anna Mellberg

Håller med dig Solveig! Vi älskar den här kombinationen- har man väl börjat är det omöjligt att sluta äta detta. Glad midsommar önskar vi dig, hälsningar från Zetas provkök

Gärd Roxin

Oväntat gott! La även till hackade pistagenötter, lite flingsalt och myntablad (eller cittronmelissblad)

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis