Rostade morötter med citrondressing, vita bönor och dill

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

4 ingredienser

En ljummen mättande vintersallad som går fint att äta som den är med en bit bröd och färskost eller som tillbehör till kött eller fisk.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
morötter
4
schalottenlökar
3 msk
olivolja
flingsalt
Sötsyrlig citrondressing
citronjuice
4 msk
grovkornig senap
2 msk
lönnsirap
nymalen svartpeppar
Övrigt
1 knippe
färsk dill, finhackad
1/2 dl
pumpakärnor, rostade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...