Rostade kikärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

5 ingredienser

Krispiga, kryddiga och nötiga är ord som bäst beskriver de här kikärtorna. Vi i Zetas receptgrupp gillar att äta dem som snacks, som salladstopping eller som ett krispigt tillbehör på en buffé.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
1 tsk
paprikapulver
1 tsk
italiensk salladskrydda
1 krm
chilipulver

Gör så här

Tips!

Har du airfryer hemma går det bra att använda den. Inställningar är då 200 grader i cirka 15 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja