Rostade kikärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tycker du?

5 ingredienser

Krispiga, kryddiga och nötiga är ord som bäst beskriver de här kikärtorna. Vi i Zetas receptgrupp gillar att äta dem som snacks, som salladstopping eller som ett krispigt tillbehör på en buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 tsk
paprikapulver
1 tsk
italiensk salladskrydda
1 krm
chilipulver

Gör så här

Tips!

Har du airfryer hemma går det bra att använda den. Inställningar är då 200 grader i cirka 15 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Lämna ett svar till Johan Borell Avbryt svar

Johan Borell

Lägg ett bakplåtspapper över ärtorna så slipper ni skura ugnen efteråt 🤗

Marie

Supergoda blev de. Tyvärr så blir det storstädning av ugnen nu. Kikärtorna sprätte överallt i hela ugnen.

Ann

Precis gjort klart men borde haft mer salt på. Ska avnjutas imorgon, får se hur det går…. kanske mer olivolja o salt, ska kolla. o avsmaka. Annars gott om man gillar kikärtor!