Tomat- och mangoldfettuccine med krispigt surdegssmul

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Man kan ju aldrig få för mycket ost. Här är pastan toppad med både fluffigt vispad ricotta och ett moln av finriven Parmigiano Reggiano.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
150 g
surdegsbröd
2
finhackade vitlöksklyftor
6-8
mangoldblad alt. ca 100 g spenat repade i mindre bitar
2 frp
krossade tomater
1/2 frp
salt
nymald nymald svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
Tack!