Bruschetta med Prosciutto Crudo, kronärtskocka och chilihonung

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

Kombinationen sötstark chilihonung och sältan från den italienska lufttorkade skinkan prosciutto crudo är oslagbar. Det här är en försvinnande god liten rätt som är både snabb och enkel att göra om tiden är knapp. Trots enkelheten imponerar den smakmässigt och försvinner lika snabbt som den ställts på bordet.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 tsk
chiliflakes
1/2 dl
honung, flytande
1/2 dl
pinjenötter
färska basilikablad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

jenny Wehtje

Jättegott och enkelt!

Anna Mellberg

Så kul att höra, Jenny! Det är en av våra favoriter också, hälsningar vännerna på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco