Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ugnsrostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater. Vegetarisk och lättlagad rätt som sköter sig självt i ugnen Toppa med smulad fetaost och soltorkade tomater och duka upp på middagsbordet.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
delikatesspotatis
1
rödlök
3
paprikor (gärna gul, röd och orange)
1
zucchini
1/2 kruka
rosmarin
1/2 tsk
salt
nymald svartpeppar
2 tsk
chiliflakes
60 g
rucolasallad
Till servering
ljust levainbröd

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!