Krämig mascarponedipp med vitlök, örter och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tycker du?

10min 10 ingredienser

Den här krämiga och örtiga färskosten passar som tilltugg till fördrinken eller som ett gott litet mål att dela med goda vänner, kollegor eller familj en helt vanlig eftermiddag. Snabbt, enkelt och försvinnande gott!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 dl
vatten
1/2 tsl
salt
1
vitlöksklyfta
1
citron, zest
1 kruka
färsk timjan
1 kruka
färsk oregano
1 kruka
färsk basilika
nymalen svartpeppar
1 frp
gröna oliver
Tillbehör

Gör så här

Tips!

Byt en burk mascarpone mot en burk ricotta. Ricotta och mascarponeblandningen får en lite fluffigare konsistens.  

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis