Krämig mascarponedipp med vitlök, örter och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

10min 10 ingredienser

Den här krämiga och örtiga färskosten passar som tilltugg till fördrinken eller som ett gott litet mål att dela med goda vänner, kollegor eller familj en helt vanlig eftermiddag. Snabbt, enkelt och försvinnande gott!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 dl
vatten
1/2 tsl
salt
1
vitlöksklyfta
1
citron, zest
1 kruka
färsk timjan
1 kruka
färsk oregano
1 kruka
färsk basilika
nymalen svartpeppar
Tillbehör

Gör så här

Tips!

Byt en burk mascarpone mot en burk ricotta. Ricotta och mascarponeblandningen får en lite fluffigare konsistens.  

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar