Glöggmarinerad Grana Padano

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

1tim 2 ingredienser

Det söta från glöggmarinaden tillsammans med den salta osten är en ljuvlig kombination för vinterns mysiga stunder. Använd vår Grana Padano lagrad i 16 månader och njut av ett trevligt tilltugg. Känner du tidspress och stress inför julen? Ta färdig vitglögg och koka ner den, så sparar du några moment.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

Ingredienslista
Glögg
2 dl
vitt vin
1/2 dl
socker
1
pomeransskal
2
kanelstänger
2
bitar skal från från apelsinskal skurna med potatisskalare
1 krm
chiliflakes

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Monika

Hej,
jag undrar hur länge det håller efter man gjort det?/Monika

Anna Mellberg

Hej Monika! De är som godast under max ett par dagar efter att de marinerats, skulle vi gissa. De har alltid ätits upp, så vi vet inte exakt. Hälsningar vännerna på Zeta

Sofia

Hej, kan man göra detta någon dag i förväg och förvara i kyl?

Anna Mellberg

Hej Sofia! Det går jättebra. Hälsningar Anna på Zeta

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis