Glöggmarinerad Grana Padano

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

1tim 2 ingredienser

Det söta från glöggmarinaden tillsammans med den salta osten är en ljuvlig kombination för vinterns mysiga stunder. Använd vår Grana Padano lagrad i 16 månader och njut av ett trevligt tilltugg. Känner du tidspress och stress inför julen? Ta färdig vitglögg och koka ner den, så sparar du några moment.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

Ingredienslista
Glögg
2 dl
vitt vin
1/2 dl
socker
1
pomeransskal
2
kanelstänger
2
bitar skal från från apelsinskal skurna med potatisskalare
1 krm
chiliflakes

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Sofia

Hej, kan man göra detta någon dag i förväg och förvara i kyl?

Anna Mellberg

Hej Sofia! Det går jättebra. Hälsningar Anna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar