Glöggmarinerad Grana Padano

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 2 ingredienser

Det söta från glöggmarinaden tillsammans med den salta osten är en ljuvlig kombination för vinterns mysiga stunder. Använd vår Grana Padano lagrad i 16 månader och njut av ett trevligt tilltugg. Känner du tidspress och stress inför julen? Ta färdig vitglögg och koka ner den, så sparar du några moment.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

Ingredienslista
Glögg
2 dl
vitt vin
1/2 dl
socker
1
pomeransskal
2
kanelstänger
2
bitar skal från från apelsinskal skurna med potatisskalare
1 krm
chiliflakes

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...