Ugnsbakad röding med mascarpone och pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Krämigt god och lättlagad röding med örtig pesto blir en lyxig rätt som inte kräver så mycket tid i köket. Perfekt att göra nästa gång du har gäster över på middag.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
delikatesspotatis, tex Amandine
1 dl
vatten
salt
nymalen svartpeppar
700 g
rödingfileer utan skinn och ben
25 g
rucola
1
kruka dill
Till servering
surdegsbröd
citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Ingrid

Ska jag ha skinnet på rödingfiléerna uppåt eller nedåt i ugnen?

Anna Mellberg

Hej Ingrid! Tack för din fråga! Eftersom fisken tillagas ovanpå potatisen är det allra bäst att använda skinnfria filéer. Jag ska förtydliga det i receptet, bra att du påpekade detta. Trevlig helg önskar Anna på Zeta

Annica

Visst funkar det med vilken fjällfisk som helst. Ex Öring ?

Anna Mellberg

Hej Annica! Det tror jag ska fungera alldeles utmärkt. Lycka till i köket önskar Anna på Zeta