Ugnsbakad röding med mascarpone och pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Krämigt god och lättlagad röding med örtig pesto blir en lyxig rätt som inte kräver så mycket tid i köket. Perfekt att göra nästa gång du har gäster över på middag.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
delikatesspotatis, tex Amandine
1 dl
vatten
salt
nymalen svartpeppar
700 g
rödingfileer utan skinn och ben
25 g
rucola
1
kruka dill
Till servering
surdegsbröd
citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Ingrid

Ska jag ha skinnet på rödingfiléerna uppåt eller nedåt i ugnen?

Anna Mellberg

Hej Ingrid! Tack för din fråga! Eftersom fisken tillagas ovanpå potatisen är det allra bäst att använda skinnfria filéer. Jag ska förtydliga det i receptet, bra att du påpekade detta. Trevlig helg önskar Anna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...