Risotto med trattkantareller, bakad pumpa, hasselnötter och tryffel

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hösten är här och med det vill vi tända ljus och bjuda på långa varma middagar med vänner. Den här krämiga risotton med rostad söt pumpa, stekta kantareller och knapriga hasselnötter kommer ge en massa värme och hurrarop kring bordet.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad pumpa
1 dl
hasselnötter
400 g
butternutpumpa
salt
nymald svartpeppar
Risotto
1 1/2 L
kycklingbuljong
1 kvist
rosmarin
2
bananschalottenlökar, finhackade
1+1
vitlöksklyfta, finhackade
400 g
trattkantareller
citronzest
2 msk
citronjuice
2 dl
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Tack!