Risotto med trattkantareller, bakad pumpa, hasselnötter och tryffel

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 5 ingredienser

Hösten är här och med det vill vi tända ljus och bjuda på långa varma middagar med vänner. Den här krämiga risotton med rostad söt pumpa, stekta kantareller och knapriga hasselnötter kommer ge en massa värme och hurrarop kring bordet.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad pumpa
1 dl
hasselnötter
400 g
butternutpumpa
salt
nymald svartpeppar
Risotto
1 1/2 L
kycklingbuljong
1 kvist
rosmarin
2
finhackade bananschalottenlökar
1+1
finhackade vitlöksklyftor
400 g
trattkantareller
citronzest
2 msk
citronjuice
2 dl
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja