Påsk

Påskmat att bjuda på. Tips och inspiration till påskbuffén eller påskmiddagen.

Vol-au-vent x 2

Vol-au-vent med två sorters fyllning. En med krämig svampfyllning och en med salsiccia. Små goda munsbitar som passar utmärkt som småplock innan middagen eller på buffébordet.

(8)

Krustader med chokladkräm och nötter

Krustader med söt fyllning av choklad, toppade med hallon och rostade nötter. Gott som en liten söt avslutning på middagen och passar också utmärkt på buffébordet.

(7)

Krustader x 2: Lax och räkor

Krustader med fyllning av kronärtskockskräm och lax eller med bönröra och räkor. Små goda munsbitar som passar utmärkt som småplock innan middagen eller på buffébordet.

(13)

Rosévinägerpicklad blomkål

Picklad blomkål och rödlök med fruktigt sötsyrlig vinäger. Passar utmärkt som tillbehör till en chark- eller ostbricka eller som en en del av buffén.

(17)

Prosciutto di Parma med parmesanost

Italiensk skinka, Prosciutto di Parma med långlagrad parmesanost. Perfekt som förrätt eller som småplock.

(23)

Picklad rödlök

Picklad rödlök är ett perfekt tillbehör till kött, kyckling, fisk och vegetariskt. Kan ätas redan efter en timme men löken kan också läggas in ett par dagar i förväg.

(38)

Friterade ravioli med sardelldipp

Frasiga friterade ravioli som serveras med en fräsch sardelldipp. Passar utmärkt att servera till många på en buffé eller som tilltugg innan middagen.

(17)

Varm bruschetta med burrata

Ugnsrostad bruschetta med burrata toppad med solkyssta körsbärstomater och basilika. Servera som aptitretare eller som del av buffé.

(46)

Parmesangratinerade svartrötter

Ugnsgratinerade svartrötter med krispigt lager av parmesan ger rötterna en härlig sälta och umami.

(7)

Karamelliserad rödlök

Karamelliserad lök med syrliga toner passar perfekt till unga och lagrade ostar, på crostini som tilltugg eller till grillad fisk eller på hamburgare.

(30)

Ägghalvor med räkor och caesardressing

Ägghalvor med en italiensk tvist med mild och elegant smak. Passar perfekt till buffén.

(9)

Ägghalvor med två toppingar

Ägg med olika toppings som passar perfekt på påskbuffén.

(7)

Vinägerinlagd sill

Inlagdsill med vinäger. Vinägern ger sillen en mild och nyanserad smak.

(9)

Snabb gravlax med gurksallad

Snabbgrava laxen och skeda över en frisk gurksallad!

(8)

Laxcrostini med oliv- och kapristapenade

Små härliga munsbitar med lax och tapenade. Perfekt att servera på en buffé eller som tilltugg till fördrinken.

(9)

Gravad lax med olivolja

Enkel förrätt eller på ett festligt buffébord - krydda den gravade laxen med citron, olivolja och färska kryddor och njut!

(1)

Halstrad lax med sedani och citronricotta

Lax och härligt krämig citronricotta till en riktigt god pasta.

(22)

Rostbiff med örter, vitlök och citron

Rostbiffen kryddas med färska örter och vitlök efter tillagningen. Servera gärna på en bädd av rucola.

(27)

Skagenröra med pepparrot

En klassisk skagenröra med italiensk tvist. En perfekt förrätt till helgmiddagen eller som smårätt på buffébordet.

(2)

Hemgjord majonnäs med kallpressad rapsolja

Majonnäs som passar utmärkt till skaldjur, grillad kött eller kyckling men även som bas i en skagenröra.

(0)

Kokoskaka med mangosås och kokosglass

Saftig kokoskaka smaksatt med frisk mango och kokos.

(6)

Sötpotatisbröd

Pane di patate dolci. Saftigt och fiberrikt bröd som är fantastiskt god att rosta!

(2)

Blåbärs- och citroncheesecake

Cheesecake ai mirtilli e limone. En härligt fräsch cheesecake som är fylld av godheter och fibrer.

(29)

Focaccia med fetaost och soltorkade tomater

Saftigt italienskt focacciabröd som bakas i långpanna med olivolja.

(25)

Brytbröd med oregano och parmesan

Smakrikt brytbröd som passar utmärkt när man är många.

(1)

Frittata med spenat, parmesan och pinjenötter

Italiensk omelett, perfekt att tillaga i ugnen medan du dukar bordet.

(44)

Basilika- och fetaoströra

Fetaoströra med färsk basilika - en sommarfrisk sås till grillkalaset!

(70)

Tryffelmajonnäs

Majonnäs med smak av tryffel. Utmärkt som sås till ugnsrostade grönsaker eller kött.

(211)

Aioli

Aioli är en suverän vitlökssmakande sås med majonnäsbas som passar till många maträtter. Prova till grillat kött, grillad fisk eller en klick i fiskgrytan.

(486)

Fetaostfylld lax med dill och citron

Lax med fetaost är en mycket god smakkombination. Här med en extra knorr av dill och citron.

(240)

Senapsdressing

Krämig och god dressing till sommarens färskpotatis eller lax.

(66)

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.