Focaccia med fetaost och soltorkade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (118)

(118)

Vad tycker du?

4tim 50min 6 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Saftigt italienskt focacciabröd som bakas i långpanna med olivolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Caroline Ahlqvist, Älska att baka.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

stort bröd
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
20 g
jäst
5 dl
ljummet vatten
1 msk
salt
1 msk
honung
900 g
vetemjöl
Topping
150 g
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (118)

(118)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Peter

Dum fråga möjligtvis då jag ska göra detta för första gången. Under rubriken Stort bröd står det 1 dl olivolja. Ska den med under när degen knådas? Står nämligen lite senare att man ska hälla över olivoljan. Tacksam för svar.

Anna Mellberg

Hej Peter! Inga frågor är för dumma för oss- vi tycker om att få frågor! Det ska vara 2 dl olivolja enligt receptförfattaren- en i degen och en ringlas över. Men det går bra att minska mängden till hälften om man känner för det. Trevlig helg önskar vännerna på Zeta.

Jessica

Vi har bakat flera gånger med denna recept – perfekt resultat varje gång;)Focaccian är en favorit för både vuxna och barn

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett