Focaccia med fetaost och soltorkade tomater
Vad tycker du?
Saftigt italienskt focacciabröd som bakas i långpanna med olivolja.
Receptet är framtaget i samarbete med Caroline Ahlqvist, Älska att baka.
Saftigt italienskt focacciabröd som bakas i långpanna med olivolja.
Receptet är framtaget i samarbete med Caroline Ahlqvist, Älska att baka.
4 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (109)
(109)Peter
Dum fråga möjligtvis då jag ska göra detta för första gången. Under rubriken Stort bröd står det 1 dl olivolja. Ska den med under när degen knådas? Står nämligen lite senare att man ska hälla över olivoljan. Tacksam för svar.
Anna Mellberg
Hej Peter! Inga frågor är för dumma för oss- vi tycker om att få frågor! Det ska vara 2 dl olivolja enligt receptförfattaren- en i degen och en ringlas över. Men det går bra att minska mängden till hälften om man känner för det. Trevlig helg önskar vännerna på Zeta.
Jessica
Vi har bakat flera gånger med denna recept – perfekt resultat varje gång;)Focaccian är en favorit för både vuxna och barn
Nancy drew
Tycker den blir för kompakt :/