Focaccia med fetaost och soltorkade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tycker du?

4tim 50min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Saftigt italienskt focacciabröd som bakas i långpanna med olivolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Caroline Ahlqvist, Älska att baka.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

stort bröd
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
20 g
jäst
5 dl
ljummet vatten
1 msk
salt
1 msk
honung
900 g
vetemjöl
Topping
1 dl
Zeta Soltorkade Tomater
150 g
Zeta Feta
flingsalt

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)
Tack!

Jessica

Vi har bakat flera gånger med denna recept – perfekt resultat varje gång;)Focaccian är en favorit för både vuxna och barn

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.