Focaccia med fetaost och soltorkade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

Vad tycker du?

4tim 50min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Saftigt italienskt focacciabröd som bakas i långpanna med olivolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Caroline Ahlqvist, Älska att baka.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

stort bröd
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
20 g
jäst
5 dl
ljummet vatten
1 msk
salt
1 msk
honung
900 g
vetemjöl
Topping
150 g
Flingsalt

Gör så här

Lämna ett svar till Jessica Avbryt svar

Jessica

Vi har bakat flera gånger med denna recept – perfekt resultat varje gång;)Focaccian är en favorit för både vuxna och barn

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt
Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Spaghetti med ugnsbakad fetaost

Enkelt och supergott recept på den ljuvligt goda och krämiga "TikTok-pastan" som alla pratar om.

Recept

Hej då konservburken!

Från och med vecka 15 kommer alla våra bönor i tetra, en förpackning som bidrar med 52 procent lägre CO2-avtryck än en konservburk. Smaken är dock densamma och lika god som alltid.

Läs mer

Följ oss på våra sociala kanaler

isabella morrone

Isabellas italienska kök

Enkelt och gott för hela familjen! Lär dig laga fantastiska italienska maträtter.

Isabellas italienska kök på köket.se Var med och tävla om matlagning med Isabella

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.