Focaccia med fetaost och soltorkade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (100)

(100)

RÖSTA PÅ RECEPTET (100)

(100)

Vad tycker du?

4tim 50min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Saftigt italienskt focacciabröd som bakas i långpanna med olivolja.

Receptet är framtaget i samarbete med Caroline Ahlqvist, Älska att baka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

stort bröd
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
20 g
jäst
5 dl
ljummet vatten
1 msk
salt
1 msk
honung
900 g
vetemjöl
Topping
1 dl
Zeta Soltorkade Tomater
150 g
Zeta Feta
flingsalt

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (100)

(100)
Tack!
Lämna ett svar till Jessica Avbryt svar

Jessica

Vi har bakat flera gånger med denna recept – perfekt resultat varje gång;)Focaccian är en favorit för både vuxna och barn