Frittata med spenat, parmesan och pinjenötter
Vad tycker du?
Frittata med spenat, parmesan och pinjenötter - Iialiensk omelett, perfekt att tillaga i ugnen medan du dukar bordet.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Frittata med spenat, parmesan och pinjenötter - Iialiensk omelett, perfekt att tillaga i ugnen medan du dukar bordet.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (101)
(101)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Margaretha
Fantastiskt gott!!!
Malle
Har fått pippi på Fritatta! Brukar lägga i spenat, vitlök och riven parmesan!
Lätt som en plätt, varför har jag inte gjort detta tidigare kan man undra?
Anna Mellberg
Hej Malle! Bättre sent än aldrig, kan vi ju inte låta bli att säga nu! Glad Påsk önskar vi dig, hälsningar vännerna på Zeta
Roine
Fick lite idéer av det här receptet med andra ingredienser jag gillar. Jobbat som kock ett bra tag tidigare och gillar nya smaker som är lätt att fixa och ändå smakar underbart.
Sophie Berlin
Hej Roine,
Vad kul att vi kan inspirera! Håller helt med, frittata är en perfekt rätt att variera beroende på vad man har hemma. Kokt potatis, soltorkade tomater eller grönkål är bara några av alla råvaror som passar bra i.
Vänliga hälsningar,
Sophie på Zeta