Frittata med spenat, parmesan och pinjenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Frittata med spenat, parmesan och pinjenötter - Iialiensk omelett, perfekt att tillaga i ugnen medan du dukar bordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färsk spenat
salt
peppar
5
ägg
1/2 dl
vatten
1 dl
färskriven Parmigiano Reggiano 22 mån eller
2 msk
pinjenötter rostade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Malle

Har fått pippi på Fritatta! Brukar lägga i spenat, vitlök och riven parmesan!
Lätt som en plätt, varför har jag inte gjort detta tidigare kan man undra?

Anna Mellberg

Hej Malle! Bättre sent än aldrig, kan vi ju inte låta bli att säga nu! Glad Påsk önskar vi dig, hälsningar vännerna på Zeta

Roine

Fick lite idéer av det här receptet med andra ingredienser jag gillar. Jobbat som kock ett bra tag tidigare och gillar nya smaker som är lätt att fixa och ändå smakar underbart.

Sophie Berlin

Hej Roine,
Vad kul att vi kan inspirera! Håller helt med, frittata är en perfekt rätt att variera beroende på vad man har hemma. Kokt potatis, soltorkade tomater eller grönkål är bara några av alla råvaror som passar bra i.
Vänliga hälsningar,
Sophie på Zeta