Recept från Zeta. Frittata_med_spenat_parmesan_och_pinjenötter_st

Frittata med spenat, parmesan och pinjenötter

Italiensk omelett, perfekt att tillaga i ugnen medan du dukar bordet.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs spenat i olivolja och krydda med salt och peppar.

Låt svalna något.

Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna.

Blanda ägg med vatten och vänd ner parmesan, spenat och pinjenötter.

Spara lite parmesan och några pinjenötter till dekoration.

Häll äggblandningen i ugnsfast form och grädda i ugn på 180 ° C ca 20 minuter tills frittatan har stannat.

Strö på parmesan och pinjenötter.

Frittatan kan serveras både varm och kall.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.