Frittata med spenat, parmesan och pinjenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Frittata med spenat, parmesan och pinjenötter - Iialiensk omelett, perfekt att tillaga i ugnen medan du dukar bordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färsk spenat
salt
peppar
5
ägg
1/2 dl
vatten
1 dl
färskriven Parmigiano Reggiano 22 mån eller
2 msk
pinjenötter rostade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Malle

Har fått pippi på Fritatta! Brukar lägga i spenat, vitlök och riven parmesan!
Lätt som en plätt, varför har jag inte gjort detta tidigare kan man undra?

Anna Mellberg

Hej Malle! Bättre sent än aldrig, kan vi ju inte låta bli att säga nu! Glad Påsk önskar vi dig, hälsningar vännerna på Zeta

Roine

Fick lite idéer av det här receptet med andra ingredienser jag gillar. Jobbat som kock ett bra tag tidigare och gillar nya smaker som är lätt att fixa och ändå smakar underbart.

Sophie Berlin

Hej Roine,
Vad kul att vi kan inspirera! Håller helt med, frittata är en perfekt rätt att variera beroende på vad man har hemma. Kokt potatis, soltorkade tomater eller grönkål är bara några av alla råvaror som passar bra i.
Vänliga hälsningar,
Sophie på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar