Cocotter med nässlor, parmesan och ägg

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
35min

En enkel rätt med stora smaker som passar till helgfrukosten eller som en lättare lunch. Använd gärna det gröna enligt säsong.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
schalottenlök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
100 g
nässlor, babyspenat eller grönkål
1/2 dl
vatten
Havssalt och nymalen svartpeppar
4
ägg

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.