Sommargrönsaker och parmesan med tapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
15min

Färgglada primörer tillsammans med tapenade och parmesanost passar fint som aperitivo.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
rödbetor, lättkokta och i bitar
3
gulbetor, tunt hyvlade
4 - 6
späda morötter, hela
8 - 10
cocktailtomater, på kvist
1
knippe rädisor, skjölda
1/2
blomkålshuvud
1
endivesallad, plockad
salt

Gör så här

Tips!

Använd gärna primörer efter säsong för variation.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.