Sommargrönsaker och parmesan med tapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
15min

Färgglada primörer tillsammans med tapenade och parmesanost passar fint som aperitivo.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
rödbetor, lättkokta och i bitar
3
gulbetor, tunt hyvlade
4 - 6
späda morötter, hela
8 - 10
cocktailtomater, på kvist
1
knippe rädisor, skjölda
1/2
blomkålshuvud
1
endivesallad, plockad
salt

Gör så här

Tips!

Använd gärna primörer efter säsong för variation.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.