Sommargrönsaker och parmesan med tapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Färgglada primörer tillsammans med tapenade och parmesanost passar fint som aperitivo.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
rödbetor, lättkokta och i bitar
3
gulbetor, tunt hyvlade
4 - 6
späda morötter, hela
8 - 10
cocktailtomater, på kvist
1
knippe rädisor, skjölda
1/2
blomkålshuvud
1
endivesallad, plockad
salt

Gör så här

Tips!

Använd gärna primörer efter säsong för variation.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Tack!

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.