Picklad rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (174)

(174)

Vad tycker du?

1tim 10min 6 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Picklad rödlök är ett perfekt tillbehör till kött, kyckling, fisk och vegetariskt. Kan ätas redan efter en timme men löken kan också läggas in ett par dagar i förväg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
skivade rödlökar
1 dl
vatten
1/2 dl
strösocker
1
lagerblad
10 st
krossade svartpepparkorn

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (174)

(174)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Håkan Almstedt

I instruktionsvideon står salt med som ingrediens men i receptet står inte salt med. Om det ska vara salt, hur mycket i sådana fall?

Anna Mellberg

Hej Håkan! Saltet är inte nödvändigt- det blir lika gott utan. Vill du addera salt är endast ett en nypa/kryddmått att rekommendera. Hälsningar vännerna på Zeta

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis