Picklad rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (165)

(165)

RÖSTA PÅ RECEPTET (165)

(165)

Vad tycker du?

1tim 10min

Picklad rödlök är ett perfekt tillbehör till kött, kyckling, fisk och vegetariskt. Kan ätas redan efter en timme men löken kan också läggas in ett par dagar i förväg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
skivade rödlökar
1 dl
vatten
1/2 dl
strösocker
1
lagerblad
10 st
krossade svartpepparkorn

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (165)

(165)
Tack!

Håkan Almstedt

I instruktionsvideon står salt med som ingrediens men i receptet står inte salt med. Om det ska vara salt, hur mycket i sådana fall?

Anna Mellberg

Hej Håkan! Saltet är inte nödvändigt- det blir lika gott utan. Vill du addera salt är endast ett en nypa/kryddmått att rekommendera. Hälsningar vännerna på Zeta

Recept från kategorier