Recept från Zeta. Picklad rödlök.

Picklad rödlök

Picklad rödlök är ett perfekt tillbehör till kött, kyckling, fisk och vegetariskt. Kan ätas redan efter en timme eller två men löken kan läggas in ett par dagar i förväg om man vill.

Tillagning
Minimum tid i kylen
Maximum tid i kylen

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 2 skivade rödlökar
  • 1 1/2 dl Zeta Vitvinsvinäger

    Zeta Vitvinsvinäger

    Läs mer
  • 1 dl vatten
  • 1/2 dl strösocker
  • 1 lagerblad
  • 10 st krossade svartpepparkorn
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Lägg löken i en burk med tätslutande lock.

Koka upp övriga ingredienser, rör om ordentligt och låt svalna.

Häll lagen över löken så att det täcker.

Låt dra i minst ett dygn helst två. Servera som tillbehör till stekt fisk, stekt eller grillat kött med mera.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.