Picklad rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (174)

(174)

Vad tycker du?

1tim 10min 6 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Picklad rödlök är ett perfekt tillbehör till kött, kyckling, fisk och vegetariskt. Kan ätas redan efter en timme men löken kan också läggas in ett par dagar i förväg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
skivade rödlökar
1 dl
vatten
1/2 dl
strösocker
1
lagerblad
10 st
krossade svartpepparkorn

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (174)

(174)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Håkan Almstedt

I instruktionsvideon står salt med som ingrediens men i receptet står inte salt med. Om det ska vara salt, hur mycket i sådana fall?

Anna Mellberg

Hej Håkan! Saltet är inte nödvändigt- det blir lika gott utan. Vill du addera salt är endast ett en nypa/kryddmått att rekommendera. Hälsningar vännerna på Zeta

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett