Hemgjord majonnäs med kallpressad rapsolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

10min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Majonnäs som passar utmärkt till skaldjur, grillad kött eller kyckling men även som bas i en skagenröra.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

dl
3
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
äggulor
2 tsk
dijonsenap
Salt och peppar

Gör så här

Tips!

Om majonnäsen skulle skära sig, sluta vispa och häll i en 1/2-1 tsk iskallt vatten och rör runt. Fortsätt sedan droppvis att hälla i oljan.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.