Tryffelmajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (434)

(434)

RÖSTA PÅ RECEPTET (434)

(434)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Majonnäs med smak av tryffel. Utmärkt som sås till ugnsrostade grönsaker eller kött.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
äggulor
1 tsk
dijonsenap
2-3 dl
Några droppar

Gör så här

Tips!

Zeta Tryffelolja har en intensiv och unik smak som i lagom mängd ger en elegant och speciell touch till rätten. Smaka dig fram droppvis till rätt mängd.

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (434)

(434)
Tack!

GullBritt

Älskar ert recept på tryffelmajonäs, men vi vi har alltid ätit den samma dag. Kan jag göra den i förväg? Hur länge håller den sej?

Emma Olsson

Hejsan,
Du kan absolut förbereda majonnäsen. Vi rekommenderar att om du täcker majonnäsen och använder rena bestick kan såsen hålla sig i upp till 10 dagar i kylskåpet.
Hälsningar, vännerna på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco