Tryffelmajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (428)

(428)

RÖSTA PÅ RECEPTET (428)

(428)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Majonnäs med smak av tryffel. Utmärkt som sås till ugnsrostade grönsaker eller kött.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
äggulor
1 tsk
dijonsenap
2-3 dl
Några droppar

Gör så här

Tips!

Zeta Tryffelolja har en intensiv och unik smak som i lagom mängd ger en elegant och speciell touch till rätten. Smaka dig fram droppvis till rätt mängd.

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (428)

(428)
Tack!

GullBritt

Älskar ert recept på tryffelmajonäs, men vi vi har alltid ätit den samma dag. Kan jag göra den i förväg? Hur länge håller den sej?

Emma Olsson

Hejsan,
Du kan absolut förbereda majonnäsen. Vi rekommenderar att om du täcker majonnäsen och använder rena bestick kan såsen hålla sig i upp till 10 dagar i kylskåpet.
Hälsningar, vännerna på Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor