Tryffelmajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (463)

(463)

Vad tycker du?

10min 5 ingredienser

Majonnäs med smak av tryffel. Utmärkt som sås till ugnsrostade grönsaker eller kött.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
äggulor
1 tsk
dijonsenap
2-3 dl
Några droppar

Gör så här

Tips!

Zeta Tryffelolja har en intensiv och unik smak som i lagom mängd ger en elegant och speciell touch till rätten. Smaka dig fram droppvis till rätt mängd.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (463)

(463)

Vad tyckte du om receptet?

6 kommentarer

Marina

Så gott! Sonen gör den som tillbehör till hamburgare 🍔

Sara

Väldigt bra recept! Den naturella majonäsen innan man la i tryffelolja var också väldigt god.

GullBritt

Älskar ert recept på tryffelmajonäs, men vi vi har alltid ätit den samma dag. Kan jag göra den i förväg? Hur länge håller den sej?

Emma Olsson

Hejsan,
Du kan absolut förbereda majonnäsen. Vi rekommenderar att om du täcker majonnäsen och använder rena bestick kan såsen hålla sig i upp till 10 dagar i kylskåpet.
Hälsningar, vännerna på Zeta