Ladda ner bild Spara Kokoskaka med mangosås och kokosglass Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (13) (13) RÖSTA PÅ RECEPTET (13) (13) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 1tim Saftig kokoskaka smaksatt med frisk mango och kokos. Receptet är framtaget av Zeta. Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser bitar 8 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. Kokoskaka 1 ägg 3 msk strösocker 2 dl kokosflingor 2 msk Extra jungfruolivolja Fruttato Ekologisk 1 msk Balsamico Mango Kokos- och vaniljglass 1/2 vaniljstång 2,5 dl mjölk 2,5 dl kokosmjölk 5 äggulor 3/4 dl strösocker Mangosås 4 msk Extra jungfruolivolja Fruttato Ekologisk 2 msk Balsamico Mango Gör så här Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg med socker fluffigt. Blanda sedan i kokosflingor, balsamico och olivolja, Baka i ugnen i cirka 5 minuter. Glass Dela vaniljstången på mitten och skrapa ur kärnorna. Koka upp mjölk tillsammans med kokosmjölk och vaniljen. Vispa äggulor och sockret fluffigt, häll den varma mjölken på äggen och rör ut. Lägg sedan tillbaka smeten i kastrullen och koka upp till 84 grader. Sila, kyl ner och kör sedan i glassmaskin. Mangosås Blanda ihop olivoljan tillsammans med mango balsamicon. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (13) (13) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (13)
(13)