Rosévinägerpicklad blomkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Picklad blomkål och rödlök med fruktigt sötsyrlig vinäger. Passar utmärkt som tillbehör till en chark- eller ostbricka eller som en en del av buffén.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 litet
blomkålshuvud, ca 300 g
1
rödlök
2 dl
vatten
1 dl
strösocker
1/2 tsk
salt
2-3
kvistar timjan

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)
Tack!