Tiramisù med hallonsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
1tim 30min

Tiramisù är en klassisk italiensk dessert, i den här varianten med hallonsås och färska bär. God efterrätt som kan serveras vid alla tillfällen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Hallonsås
500 g
frysta hallon
1 1/2 dl
strösocker
1 1/2 dl
vatten
Mascarponekräm
4 st
ägg, uppdelade i gulor och vitor
1 1/2 dl
florsocker
10 st
Vicenzi Savoiardo kex
Topping
1 dl
mandelspån
125 g
hallon
125 g
blåbär
florsocker

Gör så här

Kommentera

Linnea tillman

Jag skulle göra till 8pers och ändrade receptet till det. Det blev såååååå mycket. Jag hade kunnat gjort receptet till 4 pers och det hade blivit över. Och då gjorde jag stora portioner.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.