Tiramisù med hallonsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

1tim 30min 3 ingredienser

Tiramisù är en klassisk italiensk dessert, i den här varianten med hallonsås och färska bär. God efterrätt som kan serveras vid alla tillfällen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Hallonsås
500 g
frysta hallon
1 1/2 dl
strösocker
1 1/2 dl
vatten
Mascarponekräm
2 st
ägg, uppdelade i gulor och vitor
1 1/2 dl
florsocker
10 st
Vicenzi Savoiardokex
Topping
1 dl
mandelspån
125 g
hallon
125 g
blåbär
florsocker

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Sofie

Kan man göra denna efterrätt dagen innan eller blir kexen för ”degiga” då?

Evi

Super lyckad nyårsdessert!!!
Gjorde för åtta personer, blev till tolv, endast en kvar i kylen idag…

Linnea tillman

Jag skulle göra till 8pers och ändrade receptet till det. Det blev såååååå mycket. Jag hade kunnat gjort receptet till 4 pers och det hade blivit över. Och då gjorde jag stora portioner.