Tiramisù med hallonsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (80)

(80)

Vad tycker du?

1tim 30min 3 ingredienser

Tiramisù är en klassisk italiensk dessert, i den här varianten med hallonsås och färska bär. God efterrätt som kan serveras vid alla tillfällen.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Hallonsås
500 g
frysta hallon
1 1/2 dl
strösocker
1 1/2 dl
vatten
Mascarponekräm
2 st
ägg, uppdelade i gulor och vitor
1 1/2 dl
florsocker
10 st
Vicenzi Savoiardokex
Topping
1 dl
mandelspån
125 g
hallon
125 g
blåbär
florsocker

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (80)

(80)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Sofie

Kan man göra denna efterrätt dagen innan eller blir kexen för ”degiga” då?

Evi

Super lyckad nyårsdessert!!!
Gjorde för åtta personer, blev till tolv, endast en kvar i kylen idag…

Linnea tillman

Jag skulle göra till 8pers och ändrade receptet till det. Det blev såååååå mycket. Jag hade kunnat gjort receptet till 4 pers och det hade blivit över. Och då gjorde jag stora portioner.

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar