Tiramisù med hallonsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 3 ingredienser

Tiramisù är en klassisk italiensk dessert, i den här varianten med hallonsås och färska bär. God efterrätt som kan serveras vid alla tillfällen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Hallonsås
500 g
frysta hallon
1 1/2 dl
strösocker
1 1/2 dl
vatten
Mascarponekräm
2 st
ägg, uppdelade i gulor och vitor
1 1/2 dl
florsocker
10 st
Vicenzi Savoiardokex
Topping
1 dl
mandelspån
125 g
hallon
125 g
blåbär
florsocker

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Lämna ett svar till Sofie Avbryt svar

Linnea tillman

Jag skulle göra till 8pers och ändrade receptet till det. Det blev såååååå mycket. Jag hade kunnat gjort receptet till 4 pers och det hade blivit över. Och då gjorde jag stora portioner.

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco