Tiramisù med hallonsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tiramisù är en klassisk italiensk dessert, i den här varianten med hallonsås och färska bär. God efterrätt som kan serveras vid alla tillfällen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Hallonsås
500 g
frysta hallon
1 1/2 dl
strösocker
1 1/2 dl
vatten
Mascarponekräm
2 st
ägg, uppdelade i gulor och vitor
1 1/2 dl
florsocker
10 st
Vicenzi Savoiardokex
Topping
1 dl
mandelspån
125 g
hallon
125 g
blåbär
florsocker

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)
Tack!
Lämna ett svar till Linnea tillman Avbryt svar

Linnea tillman

Jag skulle göra till 8pers och ändrade receptet till det. Det blev såååååå mycket. Jag hade kunnat gjort receptet till 4 pers och det hade blivit över. Och då gjorde jag stora portioner.