Brytbröd med oregano och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
5tim

Smakrikt brytbröd som passar utmärkt när man är många.

Receptet är framtaget i samarbete med Caroline Ahlqvist, Älska att baka.

Ingredienser

stort bröd, ca 16 portionsbitar
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
20 g
jäst
4 dl
ljummet vatten
1 msk
honung
1
ägg
1 msk
salt
3 dl
durumvetemjöl (180 g)
9 dl
vetemjöl (540 g)
1
ägg
1 dl
färsk oregano
Svarta vallmofrön

Gör så här

Tips!

Detta brytbröd passar utmärkt på buffébordet eller när man är många som ska äta. Om inte hela brytbrödet går åt så kan du enkelt bryta isär och frysa ner portionsbröden och sedan tina upp till en frukost eller lunch.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.