Brytbröd med oregano och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

5tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smakrikt brytbröd som passar utmärkt när man är många.

Receptet är framtaget i samarbete med Caroline Ahlqvist, Älska att baka.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

stort bröd, ca 16 portionsbitar
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
20 g
jäst
4 dl
ljummet vatten
1 msk
honung
1
ägg
1 msk
salt
3 dl
durumvetemjöl (180 g)
9 dl
vetemjöl (540 g)
1
ägg
1 dl
färsk oregano
Svarta vallmofrön

Gör så här

Tips!

Detta brytbröd passar utmärkt på buffébordet eller när man är många som ska äta. Om inte hela brytbrödet går åt så kan du enkelt bryta isär och frysa ner portionsbröden och sedan tina upp till en frukost eller lunch.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.