Favoriter
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Pasta Carbonara
    • Grönkålschips
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Aperitivo och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Zetas olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • God olivolja- från jord till kök och bord
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Spara recept
  • Olivolja

    Zetas Olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • God olivolja- från jord till kök och bord
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Site logo
  • Om medelhavsmat

    Om medelhavsmat

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Bönor och linser
    • Fetaost
    • Halloumi
    • Italienska smaksättare
    • Medelhavschark
    • Mozzarella och burrata
    • Oliver
    • Parmesanost
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Vinäger

    Hälsa & Hållbarhet

    • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
    • Medelhavsmat och träning
    • Ät tillsammans – för hälsans skull!
    • Matsvinn

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Italiensk buffé
    • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
    • Grilltips
    • Marinadtips
    • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Pinsa

    230 g

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Visa fler...

    Nya produkter

    Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

    500 ml

    Mini Burrata 4x50g

    480 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Alla Zetas produkter
    • Glutenfria produkter
    • Olivolja
    • BreOliv
    • Antipasti och röror
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • Vårt hållbarhetsarbete
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt

    KONTAKTA OSS

    • Vanliga frågor och svar
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgifts­policy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Meny
Site logo
Meny
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Pasta Carbonara
    • Grönkålschips
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Aperitivo och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Zetas olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • God olivolja- från jord till kök och bord
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Spara recept
  • Olivolja

    Zetas Olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • God olivolja- från jord till kök och bord
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om medelhavsmat

    Om medelhavsmat

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Bönor och linser
    • Fetaost
    • Halloumi
    • Italienska smaksättare
    • Medelhavschark
    • Mozzarella och burrata
    • Oliver
    • Parmesanost
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Vinäger

    Hälsa & Hållbarhet

    • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
    • Medelhavsmat och träning
    • Ät tillsammans – för hälsans skull!
    • Matsvinn

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Italiensk buffé
    • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
    • Grilltips
    • Marinadtips
    • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Pinsa

    230 g

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Visa fler...

    Nya produkter

    Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

    500 ml

    Mini Burrata 4x50g

    480 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Alla Zetas produkter
    • Glutenfria produkter
    • Olivolja
    • BreOliv
    • Antipasti och röror
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pinsa
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • Vårt hållbarhetsarbete
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt

    KONTAKTA OSS

    • Vanliga frågor och svar
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgifts­policy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Site logo
    Favoriter
    Meny
    • RECEPT

      Recept för medelhavsmat

      Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

      Populära recept

      • Pasta Carbonara
      • Grönkålschips
      • Risotto, grundrecept
      • Dubbelmarinerad fläskfilé
      • Fetaostbiffar

      Kategorier

      • Förrätt
      • Aperitivo och småplock
      • Bröd och bakverk
      • Buffé
      • Efterrätt
      • Frukost och brunch
      • Grilla
      • Marinad
      • Gryner
      • Julmat
      • Kräftskiva
      • Mackor och wraps
      • Pasta
      • Pinsa
      • Pizza
      • Risotto
      • Sallad
      • Sås och röror
      • Snabblagat
      • Soppa
      • Tillbehör
      • Varmrätt
      • Vinägrett och dressing
      • Vegetariskt

      Zetas olivolja

      Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

      Om olivolja

      • Fakta om olivolja
      • God olivolja- från jord till kök och bord
      • Klassificering av olivolja
      • Olivoljans hälsofördelar
      • Använda olivolja i köket
      • Olivolja i matlagning
      • Provsmakning av olivolja
      • BreOliv

      Olivoljeväljaren

      • Få hjälp att välja olivolja

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Spara recept
    • Olivolja

      Zetas Olivolja

      Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

      Om olivolja

      • Fakta om olivolja
      • God olivolja- från jord till kök och bord
      • Klassificering av olivolja
      • Olivoljans hälsofördelar
      • Använda olivolja i köket
      • Olivolja i matlagning
      • Provsmakning av olivolja
      • BreOliv

      Olivoljeväljaren

      • Få hjälp att välja olivolja

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Om medelhavsmat

      Om medelhavsmat

      Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

      Kunskap

      • Bönor och linser
      • Fetaost
      • Halloumi
      • Italienska smaksättare
      • Medelhavschark
      • Mozzarella och burrata
      • Oliver
      • Parmesanost
      • Pasta
      • Pizza
      • Risotto
      • Vinäger

      Hälsa & Hållbarhet

      • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
      • Medelhavsmat och träning
      • Ät tillsammans – för hälsans skull!
      • Matsvinn

      Tips & råd

      • Den italienska middagen
      • Italiensk buffé
      • Buffé – enkla råd och tips för en lyckad buffé
      • Grilltips
      • Marinadtips
      • I.G.P. och D.O.P. – märkning av livsmedel

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Produkter

      Produkter från Zeta

      Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

      Populära produkter

      Pinsa

      230 g

      Burrata

      275 g

      Extra jungfruolivolja Classico

      750 ml

      Visa fler...

      Nya produkter

      Extra jungfruolivolja Fernando Ekologisk

      500 ml

      Mini Burrata 4x50g

      480 g

      Visa fler...

      Kategorier

      • Alla Zetas produkter
      • Glutenfria produkter
      • Olivolja
      • BreOliv
      • Antipasti och röror
      • Bröd och italienska kex
      • Bönor och linser
      • Charkuterier
      • Kapris och sardeller
      • Matlagningsolja
      • Matlagningsvin
      • Oliver
      • Ost
      • Pasta
      • Pinsa
      • Pesto och pastasås
      • Risottoris
      • Tomater
      • Vinäger

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Om Zeta

      Om Zeta

      Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

      OM ZETA

      • Vårt hållbarhetsarbete
      • Zetas historia
      • Möt familjen Di Luca
      • Företaget Di Luca & Di Luca AB
      • Di Luca Foodservice

      Nyheter & press

      • Press Room
      • Zeta presskontakt

      KONTAKTA OSS

      • Vanliga frågor och svar
      • Kundforum – Reklamation
      • Kontakta oss
      • Personuppgifts­policy
      • Nyhetsbrev

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum

    Recept kyckling

    Kyckling kan varieras på en mängd olika sätt. Inspireras av våra recept med kyckling, lägg till och dra ifrån och hitta din egen favorit.

    Pastamore med små kycklingköttbullar och pesto

    De här saftiga små kycklingköttbullarna tillsammans med pastamore och pesto blir snabbt hela familjens älsklingsrätt. Klassiska italienska smaksättare, som oregano och parmesan, gör att de är mycket lätta att tycka om. Dagar då det är ont om tid kan färsen stekas och serveras strösslad över pastan i stället. Uteslut vatten, ägg och ströbröd och krydda färsen med kryddorna och riv parmesan ovanpå vid servering.

    (2)

    (2)
    45min

    Krämig kycklinggratäng med italienska smaker

    Vem längtar inte efter en krämig italiensk kycklinggratäng? Såsen får perfekt krämig konsistens och smakerna från vitlök, örter och tomat är så koncentrerade att alla som äter gratängen älskar den, gammal som ung. Det vågar vi påstå. Bara laga den!

    (60)

    (60)
    45min

    Mustig kycklingsoppa med risoni, tomat och örter

    En värmande och mustig kycklingsoppa med risoni passar perfekt som middag en kylig höstdag eller en kulen dag när som helst under året. Servera med pesto och ostgratinerat surdegsbröd. Blir det soppa över och den värms upp nästa dag har smakerna utvecklats ännu mer. Vilken bonus!

    (56)

    (56)
    40min

    Bröllopssoppa med kycklingfrikadeller och pasta

    Exakt varför soppan har detta namn är svårt att utröna. Kanske är det väldigt lyckosamma äktenskapet av smaker? Rätten verkar i alla fall ha sina rötter i det napoletanska bondköket och består av frikadeller, kycklingbuljong och pasta. Vi använder oss av bruten spaghetti och frikadeller på kycklingfärs smaksatt med citron, rosmarin och parmesan. Känns inte det som en ”match made in heaven” så säg.

    (24)

    (24)
    40min

    Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone

    En underbar rätt med kyckling där vi får krämighet från mascarpone och fin syra från citronen. Det här är en rätt som får smaklökarna att jubla! Vi rekommenderar att du serverar maträtten med nykokt pasta eller ris.

    (222)

    (222)
    30min

    Saltimbocca på kyckling

    Klassisk italiensk maträtt med ursprung från staden Brescia i norra Italien. Alla familjer har sin variant på populära maträtten. Denna variant gjord på kyckling smaksatt med färsk salvia och vitt vin.

    (40)

    (40)
    30min

    Tortellini in Brodo

    Den här rätten är för italienarna lika förknippad med jul som julskinka och köttbullar är för oss svenskar. Ofta samlas familjen dagen innan julafton och sitter tillsammans och viker tortellini som ett sätt att samlas och umgås.

    (18)

    (18)
    30min

    Sallad med mörka kikärtor

    Sallad med mörka kikärtor är gott som det är men smakar också väldigt bra tillsammans med grillad/ugnsstekt fisk eller kyckling.

    (20)

    (20)
    40min

    Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben

    Låt dig inspireras av det här receptet på kryddiga kycklingben med bönor och grönkål. Kycklingbenen får en härlig smak av cayennepeppar och paprikapulver, och bönorna och grönkålen är ett perfekt tillbehör som ger både näring och smak.

    (55)

    (55)
    40min

    Kall potatissallad med kapris och citron

    Potatissallad med kapris, passar bra till t ex en bit lax.

    (105)

    (105)

    Pollo alla diavola med pecorino och röda druvor

    Pollo alla Diavola, eller ”djävulskyckling”, är en klassisk toscansk rätt som bjuder på saftiga och intensiva smaker. Kycklingen marineras med kryddor för en härligt mustig smak och tillagas sedan i ugnen, där den sköter sig själv medan dofterna sprider sig i köket. Perfekt för både vardagsmiddagar och festligare tillfällen – en rätt som för dig rakt till Toscanas soliga landskap.

    (4)

    (4)
    1tim

    Ugnsbakad aubergine med tomatsås och parmesan

    Ett enkelt och gott sätt att tillaga aubergine. Passar fint att servera på egen hand med en god sallad till, eller gör som i Italien och bjud den ihop med en bit kött eller fisk.

    (310)

    (310)

    Fyllda bifftomater

    Det här är ett vackert sätt att servera grönsaker och ris på till t ex grillad kyckling eller annat kött.

    (15)

    (15)
    45min

    Olivkräm med sardell, vitlök, mandel och olivolja

    En kall röra som passar till det mesta.

    (11)

    (11)
    10min

    Tomatbräserad kyckling med rosmarin

    Saftig kyckling som brynts hastigt och som sedan fått koka med tomatsåsen med vitt vin och rosmarin. Serveras med ungsrostade potatisar.

    (92)

    (92)
    30min

    Stekt gnocchi med kyckling i tomatsås

    Gnocchi är små goda potatiskuddar, goda att steka och servera med mör kyckling i mustig tomatsås.

    (165)

    (165)
    45min

    Ugnsgrillad kyckling med örttomater

    Grillad kyckling som sköter sig själv i ugnen. Servera med potatispuré, pasta eller en krispig grönsallad.

    (25)

    (25)
    1tim

    Fylld prosciuttolindad kycklingfilé

    Kycklingfiléer fyllda med en blandning av feta, soltorkade tomater och basilika lindade i prosciutto. Smakar utmärkt med ugnsstekt potatis eller en bönsallad.

    (104)

    (104)
    50min

    Pasta Penne Rigate med broccoli, kyckling och pesto

    Pasta med stekt broccoli och kyckling smaksatt med god pesto och vitlök. Enkel och snabblagad pastarätt som serveras med färskriven grana padano-ost.

    (128)

    (128)
    20min

    Ugnsstekt kyckling med pasta och borlottibönor

    Honung, citron och soltorkade tomater ger smak åt en saftig ugnsstekt kyckling med pasta och borlottibönor.

    (28)

    (28)
    40min

    Ugnstekt kyckling med oliver, tomater & vitlök

    Pollo al forno är en rätt som sköter sig själv i ugnen medan doften av vitlök och citron sprider sig i köket. En kycklingrätt när den är som enklast.

    (112)

    (112)
    45min

    Ugnsbakad kyckling

    Confitera kycklingen – långkoka den i ugnen – då blir den mör och saftig!

    (91)

    (91)
    2tim

    Stekta kycklingfiléer med pesto

    Snabbt och enkelt! Ibland måste det gå fort i köket och denna goda kycklingrätt med pesto kan du laga på 20 minuter.

    (37)

    (37)
    20min

    Pastasallad med grillad kalkon

    Pastasallad med grillad kalkon och pesto. Kryddig och enkel pastarätt perfekt att ta med på picknick eller äta till lunch.

    (10)

    (10)
    40min

    Ljummen bön- och kycklingsallad

    Borlottibönor, kyckling, apelsin och rosmarin ger denna ljumma sallad sin karaktär.

    (9)

    (9)
    30min

    Kycklingspett med bönratatouille och mozzarella

    Saftiga örtmarinerade kycklingspett med ratatouille. Gott att grilla!

    (30)

    (30)
    2tim

    Kycklingsallad

    Kycklingsallad med potatis och blomkål. Vinägerdressingen med dijonsenap och kapris ger salladen en extra touch.

    (22)

    (22)
    30min

    Kyckling- och böngryta

    Italiensk kycklinggryta med cannellinibönor – Pollo con brasato con fagiolo.

    (37)

    (37)
    30min

    Kyckling med saffran, sardeller och timjan

    En perfekt helgmiddag – ugnsrostade kycklingben med saffran, sardellcreme och timjan.

    (11)

    (11)
    40min

    Kyckling med kapris och oliver

    Pollo al cacciatora är det italienska namnet på den här saftiga kycklingen med sardeller, kapris och oliver.

    (87)

    (87)
    1tim

    Grillade marinerade kycklingspett

    Speidino di pollo alla griglia – Små goda grillspett med kyckling som går hem hos både stora och små.

    (37)

    (37)
    1tim

    Helgrillad kyckling

    Att grilla en hel kyckling tar en stund men så väl värt all väntan. Krydda med olivolja, citron, vitlök och rosmarin.

    (43)

    (43)
    1tim 30min

    Fylld ugnsrostad kyckling

    Helgrillad kyckling i ugn med kronärtsskockor och soltorkade tomater

    (20)

    (20)
    1tim 20min

    Grillad kycklingfilé i tomatmarinad

    Smakrik grillad kyckling i tomatmarinad som passar perfekt på buffébordet. Kycklingen får mer smak om den ligger en dag extra i marinaden.

    (53)

    (53)
    30min

    Chilibräserad kyckling

    Chilibräserad kyckling – Pollo in potacchio, perfekt varmrätt att servera vid finare tillfällen. Enkel och god rätt med mycket smak.

    (99)

    (99)
    40min

    Risotto med stekt kyckling och gröna ärtor

    Risotto con Pollo – Stekta kycklingklubbor och gröna ärtor sätter färg på denna goda risotto.

    (27)

    (27)
    45min

    Ugnsgrillad kyckling med parmesanpotatispuré

    Kryddad kyckling som tillagas i ugn och serveras med en krämig potatispuré gjord på parmesan.

    (58)

    (58)
    2tim

    Ugnsgrillad kyckling med citron och rosmarin

    Rustik ugnsgrillad kyckling med citron och rosmarin. Perfekt när du ska bjuda många på middag.

    (49)

    (49)
    1tim

    Stekt kyckling med fänkål och kronärtskocka

    En gudomligt god kycklingrätt med kokt fänkål, bönor och kronärtskocka.

    (22)

    (22)
    1tim

    Citron och chilikyckling med ljummen sallad

    Kyckling i ugn med citron och chili som serveras med en ljummen och smakrik sallad med olika typer av bönor och gröna blad. En lite festligare vardagsmiddag.

    (38)

    (38)
    30min

    Kycklinggryta med salsiccia och oliver

    Rustik kycklinggryta med salsiccia, tomater, oliver och kapris. Servera gärna med pasta, gryn eller god sallad.

    (47)

    (47)
    45min

    Italiensk kyckling med rödvinssky

    Att laga Italiensk kyckling i ugn är enkelt och tidssparande. Den goda rödvinsskyn kan du förbereda och värma precis innan servering

    (20)

    (20)
    1tim

    Stekt kyckling med spenat och granatäpple

    Bjud på ugnsstekt kyckling med spenat och och en fräsch vinägrett av granatäpple. Perfekt som lättlagad middag eller till en härlig buffé.

    (14)

    (14)
    1tim

    Pastagratäng med kyckling och pancetta

    Festlig pastagratäng med många smaker som du enkelt serverar till många.

    (135)

    (135)
    1tim 25min

    Grillade kycklingspett med tzatziki

    Medelhavet har nog aldrig känts så nära Norden som när den här rätten precis har kommit från grillen och ligger vitlöksdoftande på tallriken. Drick gärna immande kallt vatten med is, mynta och gurka till.

    (753)

    (753)
    2tim

    Zetas populära nyhetsbrev

    Missa inte att vi har flera nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.

    Prenumerera

    Zetas populära nyhetsbrev

    Missa inte att vi har flera olika nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.

    Prenumerera

    Följ oss i sociala medier!

    Facebook logo Facebook Instagram logo Instagram
    • Hem
    • Recept
    • Recept varmrätter
    • Recept kyckling
      • Recept
        • Alla recept
        • Klassiska italienska rätter
        • Pasta
        • Pizza
        • Pinsa
        • Vegetariskt
        • Vardag
        • Snabblagat
        • Vinäger
      • Olivolja
        • Allt om olivolja
        • Använda olivolja i köket
        • Fakta om olivolja
        • Förvaring och hållbarhet olivolja
        • Grunden till en god olivolja
        • Klassificering av olivolja
        • Provsmakning av olivolja
        • Olivoljans hälsofördelar
      • Om medelhavsmat
        • Därför är medelhavsmat bra för kroppen
        • Den italienska middagen
        • Matsvinn
        • Medelhavsmat och träning
      • Produkter från Zeta
        • Glutenfria produkter
        • Olivolja
        • Matlagningsolja
        • Matlagningsvin
        • Pasta
        • Pinsa
        • Pesto och pastasås
        • Oliver
        • Ost
        • Risottoris
        • Tomater
        • Vinäger
      • Om Zeta
        • Fråga oss
        • Kundforum – Reklamation
        • Kontakta oss
        • Nyhetsbrev
        • Personuppgifts­policy
        • Vårt hållbarhetsarbete – Care of Di Luca
        • Sitemap
        • Visselblåsning
    Zeta

    Från en familj där mat är kärlek.

    På Zeta är vi passionerat förälskade i medelhavsköket. Alla stora smaker ur enkla råvaror som länge prövats av både tradition och vardagsliv. Smaker som kommit för att stanna.

    Cookieinställningar

    Dela recept

    Dela på Pinterest Dela på Facebook Dela via e-post

    Kopierad