Fylld prosciuttolindad kycklingfilé

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)

Vad tycker du?

50min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kycklingfiléer fyllda med en blandning av feta, soltorkade tomater och basilika lindade i prosciutto. Smakar utmärkt med ugnsstekt potatis eller en bönsallad.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
kycklingfiléer
6-8 skivor
150 g
8 st
1 kruka
basilika strimlade

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)
Tack!