Fylld prosciuttolindad kycklingfilé

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)

Vad tycker du?

50min 6 ingredienser

Kycklingfiléer fyllda med en blandning av feta, soltorkade tomater och basilika lindade i prosciutto. Smakar utmärkt med ugnsstekt potatis eller en bönsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
kycklingfiléer
1 kruka
basilika strimlade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (104)

(104)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Lämna ett svar till Maria Avbryt svar

Ellinor

Serverade med stekt gnocchi, tomatsås samt en yoghurtsås med basilika – jättegott!

Maria

jag har tidigare lagat inlindade kycklingbröst utan fyllning. Men fyllningen blev det mycket mera smak! Rekommendderar varmt!