Pollo alla diavola med pecorino och röda druvor

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

1tim 15 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Pollo alla diavola - Toscansk djävulskyckling. En mustig och saftig kycklingrätt med pecorino som lagar sig själv i ugnen.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 hel
kyckling
2 tsk
chilipulver eller
1
nersmulad torkad hel chili (går att öka mängd om man önskar väldigt starkt)
2 st
vitlöksklyftor
1 kvist
rosmarin, endast bladen
6 st
salviablad
1 dl
pinjenötter
2 stavar
blekselleri
1 klase
röda druvor, 250 g
200 g
bladsallad, ex babyspenat, rucola, mache, radicchio, mangoldskott
3 msk
balsamvinäger
salt och peppar
1 bit

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis