Pollo alla diavola med pecorino och röda druvor

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 15 ingredienser

Pollo alla diavola - Toscansk djävulskyckling. En mustig och saftig kycklingrätt med pecorino som lagar sig själv i ugnen.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 hel
kyckling
2 tsk
chilipulver eller
1
nersmulad torkad hel chili (går att öka mängd om man önskar väldigt starkt)
2 st
vitlöksklyftor
1 kvist
rosmarin, endast bladen
6 st
salviablad
1 dl
pinjenötter
2 stavar
blekselleri
1 klase
röda druvor, 250 g
200 g
bladsallad, ex babyspenat, rucola, mache, radicchio, mangoldskott
salt och peppar
1 bit

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja