Pollo alla diavola med pecorino och röda druvor

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pollo alla diavola - Toscansk djävulskyckling. En mustig och saftig kycklingrätt med pecorino som lagar sig själv i ugnen.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 hel
kyckling
2 tsk
chilipulver eller
1
nersmulad torkad hel chili (går att öka mängd om man önskar väldigt starkt)
2 st
vitlöksklyftor
1 kvist
rosmarin, endast bladen
6 st
salviablad
1 dl
pinjenötter
2 stavar
blekselleri
1 klase
röda druvor, 250 g
200 g
bladsallad, ex babyspenat, rucola, mache, radicchio, mangoldskott
salt och peppar
1 bit

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco