Italiensk kyckling med rödvinssky

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Att laga Italiensk kyckling i ugn är enkelt och tidssparande. Den goda rödvinsskyn kan du förbereda och värma precis innan servering

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
1 msk
råsocker
2 msk
kalvfond
1 krm
torkad timjan
1 tsk
maizena med
1 tsk
kallt vatten
800 g
fast potatis
4
kycklingfiléer med skinn (ca 700 g) med skinn, ca 700 g
8 skivor
1 kruka
färsk salvia
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Tack!

Notisen vid spisen

1 dl balsamvinäger och 1 tsk vatten, har ni blandat ihop måtten ?
Blir nog i det syrligaste laget annars.

Emma Olsson

Hejsan,
Observera att det är balsamvinäger vilket ger en sötare smak. Det är inte fel i ingrediensförteckningen.
Hälsningar, vännerna på Zeta