Italiensk kyckling med rödvinssky

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
1tim

Att laga Italiensk kyckling i ugn är enkelt och tidssparande. Den goda rödvinsskyn kan du förbereda och värma precis innan servering

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
1 msk
råsocker
1 dl
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
2 msk
kalvfond
1 krm
torkad timjan
1 tsk
maizena med
1 tsk
kallt vatten
800 g
fast potatis
4
kycklingfiléer med skinn (ca 700 g) med skinn, ca 700 g
8 skivor
1 kruka
färsk salvia
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.