Stekt gnocchi med kyckling i tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)
45min

Gnocchi är små goda potatiskuddar, goda att steka och servera med mör kyckling i mustig tomatsås.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
kycklinglår
1
gul lök
2 tsk
sambal olek
1 dl
vatten
1 påse
färsk bladspenat, á 80 g
500 g
färsk gnocchi
2 msk
finhackad persilja
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Kalle

Älskar detta recept, funkar lika bra till pasta eller ångade grönsaker som broccoli. Toppa med rivet citronskal.

Isabella

Gnocchi innehåller väl mjöl och potatis och inte bara potatis. Då bör de inte räknas som glutenfritt. Hittade detta receptet under glutenfria recept.

Emma Olsson

Hej Isabella,
Tack så mycket för att du uppmärksammade detta, nu har receptet ändrats. Men det går att göra gnocchi glutenfri om man ersätter mjölet med potatismjöl och majsmjöl 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.