Ugnsbakad aubergine med tomatsås och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (171)

(171)

RÖSTA PÅ RECEPTET (171)

(171)

Vad tycker du?

Ett enkelt och gott sätt att tillaga aubergine. Passar fint att servera på egen hand med en god sallad till, eller gör som i Italien och bjud den ihop med en bit kött eller fisk.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
aubergines
1 st
vitlöksklyfta
2 frp
körsbärs
1/2 dl
1 kruka
färsk basilika
flingsalt
svartpeppar, nymalen
salt

Gör så här

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (171)

(171)
Tack!

Monica

Enkelt och mycket gott.
Då jag inte hade parmesan fick det blir västerbottenost.
Jag hade lite tzatziki som jag serverade till och ett grovt bröd så blev det en mer matig middag.

Sophie Berlin

Hej Monica,
Låter supergott med tzatziki till, en bra rätt att laga i sommar!
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta

Recept från kategorier