Stekt kyckling med spenat och granatäpple

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bjud på ugnsstekt kyckling med spenat och och en fräsch vinägrett av granatäpple. Perfekt som lättlagad middag eller till en härlig buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
kyckling
salt och svartpeppar
Vinägrett
1
granatäpple
salt och svartpeppar
Till servering
50 g
färsk spenat

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
Tack!