Grillade kycklingspett med tzatziki

RÖSTA PÅ RECEPTET (406)

(406)
2tim

Kycklingspett, som marinerats och grillats, passar utmärkt med tzatziki och en fräsch fetaostsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
kycklingfiléer delade
Mustig marinad
2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
2 msk
Ardita Tomatpuré
1 msk
soja
1 msk
sambal oelek
1 1/2 msk
flytande honung
2 krm
svartpeppar nymalen
Fetaostsallad
1/2
gurka skalad och skivad
4
tomater skivade
1
röd lök skivad
1
Fetaost (á 150g) smulad
salt
svartpeppar nymalen
Tzatziki
1/2
gurka
2 dl
matlagningsyoghurt
1
vitlöksklyfta finriven
1/2
Fetaost (75g)
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.