Grillade kycklingspett med tzatziki

RÖSTA PÅ RECEPTET (616)

(616)

RÖSTA PÅ RECEPTET (616)

(616)

Vad tycker du?

2tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kycklingspett, som marinerats och grillats, passar utmärkt med tzatziki och en fräsch fetaostsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
kycklingfiléer delade
Mustig marinad
2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
2 msk
Ardita Tomatpuré
1 msk
soja
1 msk
sambal oelek
1 1/2 msk
flytande honung
2 krm
svartpeppar nymalen
Fetaostsallad
1/2
gurka skalad och skivad
4
tomater skivade
1
röd lök skivad
1
Fetaost (á 150g) smulad
salt
svartpeppar nymalen
Tzatziki
1/2
gurka
2 dl
matlagningsyoghurt
1
vitlöksklyfta finriven
1/2
Fetaost (75g)
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

6 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (616)

(616)
Tack!

Victoria

såå gott!! uppskattades av hela familjen. man behöver dock inte lägga i en hel msk sambal oelek, det räcker med antingen ett kryddmått eller tesked (beroende på hur starkt man vill ha det). 🙂