Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Stöt rosmarin , vitlök och pepparkorn i en mortel.

Tillsätt 2 msk olivolja och citronskal.

Gnid in kycklingbitarna med blandningen och låt marinera i kylen i 30 minuter utan att täcka över.

Bryn kycklingbitarna i resterande olivolja i en stor stekpanna.

Salta och peppra.

Rör ihop 3 msk citronsaft, tomatpuré och vin.

Häll det över kycklingen och låt sjuda under lock i 15-20 minuter.

Rör ner sardeller, kapris och oliver i såsen.

Låt sjuda i ytterligare 5 minuter.

Salta och peppra.

Strö över persilja och servera med t ex sallad eller varma gröna bönor.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.