Kyckling med kapris och oliver
Vad tycker du?
Pollo al cacciatora är det italienska namnet på den här saftiga kycklingen med sardeller, kapris och oliver.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Pollo al cacciatora är det italienska namnet på den här saftiga kycklingen med sardeller, kapris och oliver.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (83)
(83)Vad tyckte du om receptet?
10 kommentarer
Sven
Riktigt bra smaker! Serverade med couscous med ramslök och tunnt skivade rädisor. Perfekt för att suga upp den goda såsen.
Anna Mellberg
Sven, det låter underbart gott! Hälsningar från vännerna på Zeta
Unna
Förstår inte hur denna bara kan ha 3,5 i betyg, detta är bland det godaste jag vet!! Gör ofta lite småjusteringar med kycklinglårfilé och trippel mängd sås pga så himla god att jag vill dricka den!
Maj-Britt Johansson
Hej
Ska göra denna rätt imorgon
Kan man servera en pastasallad till med bla kapris och Oliver samt tomater i olja
Anna Mellberg
Det fungerar jättebra! Hälsningar från vännerna på Zeta
Anna Hägerklint
Buonissimo!!!! Så fantastiskt gott!
Anne Brorsson
Hur mycket vitt vin och tomatpuré ska det vara?
Zeta
Hej Anne, nu har vi uppdaterat receptet. Det ska vara 2 msk tomatpuré och 2 dl vitt vin. Hoppas det smakar!
Lena
Uppdatera gärna avseende mängd hel vitpeppar, antal vitlökar och citronee.
Tack?,
Anna Mellberg
Hej Lena! Ja, vi undrar verkligen också vad som kan ha gått fel när detta recept publicerades- för väldigt länge sedan…..Vi har nu uppdaterat det- nu finns mängderna synliga också. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Trevlig helg önskar vännerna på Zeta