Kyckling med kapris och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pollo al cacciatora är det italienska namnet på den här saftiga kycklingen med sardeller, kapris och oliver.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor kyckling i 8 bitar
2 tsk
färsk hackad rosmarin, eller 1/2 tsk torka
vitlöksklyftor
vitpepparkorn
citron
salt
peppar
1,5 tsk
Sardellcrème MSC-märkt, eller 2 Zeta Sardeller i olja, hackade
50 g
2 msk
hackad bladpersilja

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)
Tack!