Kyckling med kapris och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pollo al cacciatora är det italienska namnet på den här saftiga kycklingen med sardeller, kapris och oliver.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor kyckling i 8 bitar
2 tsk
färsk hackad rosmarin, eller 1/2 tsk torka
vitlöksklyftor
vitpepparkorn
citron
salt
peppar
1,5 tsk
Sardellcrème MSC-märkt, eller 2 Zeta Sardeller i olja, hackade
50 g
2 msk
hackad bladpersilja

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)
Tack!

Maj-Britt Johansson

Hej
Ska göra denna rätt imorgon
Kan man servera en pastasallad till med bla kapris och Oliver samt tomater i olja

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor