Krämig kycklinggratäng med italienska smaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

45min 19 ingredienser

Vem längtar inte efter en krämig italiensk kycklinggratäng? Såsen får perfekt krämig konsistens och smakerna från vitlök, örter och tomat är så koncentrerade att alla som äter gratängen älskar den, gammal som ung. Det vågar vi påstå. Bara laga den!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

8 st
kycklinglårfiléer
salt
nymalen svartpeppar
2 st
vitlöksklyftor
1 st
gul lök
1/2 dl
3 dl
kycklingbuljong
1 tsk
torkad timjan
1 tsk
torkad oregano
10 st
körsbärstomater
1 kruka
färsk oregano

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...